© 2021 Kuntosali & liikuntatila SALI • Ostolantie 14, 63700 ÄHTÄRI • Puh. 050 400 7988 • asiakaspalvelu@salille.info

 

Personal Trainer -palvelut


Yrityksemme pt-palveluista vastaa fysioterapeutti ja personal trainer (T4U) Niina Kivinummi, jonka avulla saavutat tavoitteesi esimerkiksi painonpudotuksen, lihasvoiman lisääntymisen tai hyvinvoinnin edistämisen suhteen. Yksilölliset valmennukset perustuvat jokaisen asiakkaan yksilöllisen elämäntilanteen, terveyden ja resurssien kartoittamisen kautta laadittuihin harjoitus- ja ravinto-ohjelmiin, joita tarvittaessa päivitetään valmennuksen edetessä. Valmennuksessa Niina korostaa erityisesti kokonaisuuksia, jolloin pienilläkin muutoksilla saadaan aikaan isoja asioita. Vuosien saatossa suuria onnistumisia on saatu niin painonpudotus- juoksu kuin voimaharjoitteluasiakkaidenkin kanssa.

Fysioterapeuttikoulutuksen kautta olemassa oleva tietämys mm. biomekaanikasta auttaa luomaan harjoitusohjelmia eri lajien harrastajille. Fysioterapian eri menetelmillä (kuten kinesioteippaus, fasciakäsittelyt ja LPG) saadaan harjoittelua vaikeuttavat vaivat hoidettua ja näin optimoitua kehitys. Niinalla on myös runsaasti kokemusta ja tietoa raskausajan liikunnasta, synnytyksen jälkeisestä liikunnasta ja siihen liittyvistä ongelmista, imetysajan ruokavalioista ym.

Pidempien valmennuksien lisäksi saatavilla on yksittäisiä tapaamisia ja ohjauksia, joissa voidaan keskittyä esim. yksittäisien liikkeiden tekniikkaan, lihasaktivaation parantamiseen, uuden lajin kokeiluun ym. Edellämainittuja yksittäisiä tapaamisia on mahdollista myös toteuttaa yhdessä parin kanssa, jolloin hinta on myös hieman huokeampi. Saatavilla myös pelkkää ravintovalmennusta, yksittäisiä ruokavalioita ja harjoitusohjelmia sekä kuntotestausta!

Kysy lisää Niinalta:
puh: 050 572 4608
sähköposti: niina.kivinummi@gmail.com